Photoshop CS7

Vi kommer til jer i dag direkte fra MAX-konferencen, hvor Adobe har netop lavet en blockbuster meddelelse.

Den næste generation af Creative Suite-produkter – undertiden benævnt CS7 eller CS-Next – rent faktisk vil blive kaldt “CC” (som i “Photoshop CC”) og fra nu af vil være tilgængelig udelukkende gennem Creative Cloud.

Hvad dette betyder, er, at vi har nået slutningen af ​​linjen med de traditionelle eller boxed udgivelser – det sidste var CS6, som kom ud over et år siden. Adobe vil fortsat tilbyde CS6 for køb og gratis prøveversion fremadrettet (i download-form, kun), for dem der har brug evig licens – men hvis du vil have de nye 2013 versioner af Adobes kreative værktøjer med de nyeste funktioner og opgraderinger, så få Adobe CC via Creative Cloud er nu den eneste måde at gøre det.

Adobe ser den gamle model for statisk, monolitisk 12-til-18-måneders software releases som forældet i en stadig mere hurtige, forbundet, og samarbejde verden … Creative Cloud blev indført for 18 måneder siden, og siden da vedtaget har oversteget forventningerne: Den Cloud har fået millioner af brugere og modtog næsten 5-stjernede anmeldelser fra kunder, og så virksomheden nu lægge alle deres ressourcer ind i det.

De skriver:

Adobes desktop-værktøjer, som tidligere kaldtes Creative Suite (CS) er nu mærkevarer CC til at afspejle, at de er en integreret del af Creative Cloud og er blevet genopfundet til at understøtte en mere intuitiv, tilsluttede måde at skabe. I alt vil Creative Cloud nu bestå af mere end 30 værktøjer og tjenester, der giver professionel kvalitet skabelse af indhold og levering på tværs af print, web, mobile apps, video og fotografi. Fokusering udvikling på Creative Cloud vil ikke kun accelerere den hastighed, hvormed Adobe kan innovere, men også udvide den type innovation kan virksomheden tilbyde den kreative samfund.

Hvad er nyt i Adobe CC?
Selskabet har tilføjet hundredvis af nye funktioner i CC udgivelse siden CS6, med fokus på produktivitet, ydeevne og tilslutningsmuligheder. De 15 nye CC produkter vil downloade og køre lokalt på din desktop, ligesom normal, de er ikke webapplikationer heller ikke de kræver løbende adgang til internettet for at bruge.

De vil være tilgængelige automatisk alle Creative Cloud medlemmer på “CC” udgivelsesdato mandag, 17 juni – og gratis 30-dages forsøg vil blive tilbudt til download, selv hvis du allerede har den frie niveau af Creative Cloud medlemskab og / eller have brugt CS6 forsøg.

[UPDATE (juni 17.) – Lige til tiden, Adobes nye CC release er nu tilgængelig!]

Selv efter CC frigivelse skibe, vil Creative Cloud-medlemmer fortsat være i stand til at downloade og / eller køre alle de CS6 værktøjer, hvis det ønskes, på den samme computer (e). Faktisk kan CC applikationer sameksistere side om side med alle tidligere CS versioner. Som en påmindelse, kan Creative Cloud apps skal installeres på op til to systemer, herunder både Windows og Mac.

Hvis du ikke ønsker eller har brug for hele Creative Cloud på dette tidspunkt, så Adobe tilbyder også single-app medlemskaber for $ 19,99 om måneden. Og hvis du ejer nogen tidligere CS værktøj (fra CS3 til CS6), så kan du abonnere på individuelle app for kun $ 9,99 om måneden for det første år. Så for eksempel kan en Photoshop CS3 brugeren få Photoshop CC til denne pris.

Adobe vil fortsat tilbyde Student & Teacher Editions med rabatter på op til 75% fra de normale priser for uddannelse kunder, herunder elever, lærere og akademisk personale. Bare vær sikker på du kender de vigtigste forskelle mellem Adobes akademiske versioner vs regelmæssige. Her er linket til at købe de CS6 uddannelser udgaver, hvis du ønsker det i stedet for skyen.

Selskabet har sat sammen en glimrende FAQ, der omhandler en masse generelle spørgsmål om den nye udgivelse. Der er også et omfattende sæt af CC oversigt videoer på Adobe TV.

Her er nogle vigtige aspekter af, hvad der er nyt med Adobe CC generelt:

Photoshop CC omfatter nu alle de ekstra funktioner og funktionalitet, der var kun tilgængelig i Photoshop Extended tidligere.
InDesign CC, Flash Pro CC og Audition CC nu kommet i native 64-bit (hurtig) versioner, foruden 32-bit versioner (svarende til Photoshop og Illustrator).
Fyrværkeri CS6 vil stadig indgå i Creative Cloud plus sælges separat, er dog ikke at blive opgraderet til “CC” familie af værktøjer.
Ligeledes Encore (for at gøre DVD) er også ikke bliver opdateret til CC, men Encore CS6 kan bruges med Premiere Pro CC.
Vi har den meget efterspurgte tilsætning af Adobe InCopy, nu indgår i Creative Cloud som InCopy CC.
Selv på kundernes ønskelister, er den nye Captivate 7 produkt ikke inkluderet i CC frigivelse og købes separat.
Lightroom (herunder LR5), vil fortsat være tilgængelige som en evig selvstændigt produkt, samt en inkluderet del af Creative Cloud.
Adobe har sænket nogle priser med specielle kampagner: Nuværende CS6 ejere kan nu få Creative Cloud for $ 19,99 om måneden for det første år. Fra CS3 – CS5.5, er det 29,99 dollar.
Uddannelsen deal er tilbage: Elever og lærere får en rabat på 60% -70% rabat den almindelige pris på verdensplan, og betale US $ 19.99/month for hele Cloud.
Hvis du har brug for mere end én kopi, tjek Creative Cloud for hold – hvor prissætningen er blevet reduceret til 39,99 dollar om måneden for det første år (40% rabat) for opgraderer.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4PRyeON1GV0″]