Hvad er en Web Host?

En web-vært er en tjenesteyder, som placerer dit websted på en computer, som er forbundet til internettet. Dette gør så folk, der surfer på internettet en måde at få adgang til din hjemmeside. Den computer, som web-hosting firmaer bruger typisk ligesom den computer, du har derhjemme, der er den eneste forskel er, at den er sat op til at have hjemmesider, og derfor kaldes en “server”.

En web-vært vil typisk have en hurtig forbindelse til internettet, og de kan være vært for tusindvis af websteder på mange servere. Den webhost væsentlige udlejer plads til dig, så du kan få din hjemmeside op på world wide web.

Nogle store værter ejer deres eget datacenter (indsamling af servere), nogle leje en server fra en større web-hosting firma, og derefter videresælge den plads under deres eget firmanavn. I dette tilfælde web vært vil administrere din konto på serveren, men de vil leje den faktiske webhotel fra en anden meget større selskab.

Data Center

Dette er et billede af et datacenter. Som indeholder mange PC som alle er forbundet til internettet. Det er meget dyrt at eje og drive et datacenter. Datacentre har pålidelige og hurtige forbindelser til internettet og har også backup strøm og høj sikkerhed.

De fleste web-hosting virksomheder som ikke ejer et datacenter, men lejer web hosting plads i et datacenter.

Der er bogstaveligt talt tusindvis af web-hosting virksomheder til rådighed på markedet, alle med forskellige typer af planer og til forskellige priser. Det kan være svært at vade igennem alle de muligheder, især hvis du er helt nyt for web hosting og bare ønsker at få din hjemmeside op på internettet. Alle web hosting firmaer har nogen grundlæggende fælles træk.

 

Server Type
Det er den type server software, der kører på serveren. Windows 2000 server, Linux og Unix er almindelige server typer. Hvis du har en grundlæggende hjemmeside er server typen ligegyldigt. Hvis du har en mere kompleks websted, der har database funktioner og serverer dynamiske sider, skal serveren typen vil være mere vigtigt.

Disk Space
Dette er mængden af plads til rådighed for dig til lagring din hjemmeside på webserveren harddrive.

 

Båndbredde / Måned
Dette er et mål for, hvor meget website trafik der er tilgængelig for dig. Hver gang nogen ser på din hjemmeside. Data skal være bestået over internettet fra web-server, hvor dit websted er hostet til browseren på den person, ser på dit websted. Båndbredde er et mål for hvor meget overførsel er tilgængelig. Høj trafik sites som Yahoo for eksempel har meget høje krav til båndbredde, men den gennemsnitlige site ikke har.

 

E-mail-konti
Hvor mange e-mail-konti, du have med en web hosting-konto?.

Hvad skal min hjemmeside hedde?

Alle hjemmesider har typisk et navn – ligesom vi er kaldet www.billigstewebhosting.dk – Det er et navn, der peger på Billig Webhosting, hvor din hjemmeside er fysisk placeret. I virkeligheden, vil din hjemmeside har en adresse, som er blot et sæt af numre. Dette kaldes en IP-adresse, og det ser ud som dette 205.11.109.64 En IP-adresse er en unik adresse (ligesom et gadenavn) til dit website placering. Domænenavne som www.billigstewebhosting.dk er virkelig bare en pointer til den virkelige adresse. Dette gør det meget lettere at huske websites.

Når du køber web-hosting, kan det være nemmere at lade web-vært håndtere alt er forbundet med dette. Du skal bare fortælle dem det navn, du ønsker (www.dinhjemmeside.dk for eksempel), og så længe dette navn er til rådighed, vil de oprette din web hosting plads, så når folk skriver din web adresse (www.dinhjemmeside.dk), vil det automatisk gå i din hjemmeside.

Hvis du allerede har et domænenavn og har brug for at overføre det til en web-hosting-konto, så domæneposter skal pegede på din web-hosting firma. De fleste web værter vil håndtere dette for dig, men hvis du behøver at gøre det selv, så bliver du nødt til at kontakte det firma, hvor du har registreret dit domænenavn og give Nameserver adressen på din web-hosting-udbyder. Din web vært vil fortælle dig, hvad deres Nameservers adresse er.

Du har sandsynligvis ikke ønsker at købe din web hosting plan, indtil din hjemmeside er klar, men du måske ønsker at købe dit websted navn tidligt for at forhindre en anden tager det navn, du ønsker. Næsten alle virksomheder, der sælger domænenavne vil parkere dit domæne på deres servere, indtil du er klar til at købe web hosting.

Forskellige former for Web Hosting

Der findes forskellige typer af web-hosting opsætninger og afhængig af din hjemmeside og budget, kan enhver af disse kan være den rigtige type. Dette er ikke en diskussion af de funktioner, en web hosting plan kan tilbyde – blot et beskrivelse generelle typer af web-hosting

Gratis Web Hosting
Det er muligt at få gratis web hosting konti. De er gode til små hjemmesider, men normalt er du nødt til at have en bannerreklame øverst på hver side. Nogle gratis konti lader dig bruge dit domænenavn (gratis virtuelle hosting) og din hjemmeside adresse er et underdomæne af det frie hosting firma (www.yoursitename.freehosting.com). Denne anden type kaldes Free Sub-domæne hosting.

Hosting til små hjemmesider kan være meget billig, men hvis du kan svare ja til alle de følgende spørgsmål, så gratis web hosting kan være rigtige for dig.

Jeg er ligeglad om at have annoncer øverst på hver side i min hjemmeside
Jeg er ligeglad om performance / pålideligheden af ​​hjemmesiden
Jeg forventer ikke nogen kundesupport
Min hjemmeside er meget lille, og vil aldrig vokse

Shared Hosting

Dette er den mest almindelige form for web hosting-konto og kan være meget lav pris. Med betalt delt (virtuelle) hosting du betaler et månedligt gebyr og få et share på en server. For meget billige planer, du kan kun have en lille mængde diskplads og en lav mængde båndbredde (selv om dette sandsynligvis ikke vil være et problem for det store flertal af websteder). Med billige virtuel hosting planer, du måske en hjemmeside blandt flere hundrede på samme server – i dette tilfælde pålidelighed kan lide. For lidt dyrere planer vil du sikkert finde en bedre pålidelighed.

Dedikeret Hosting
Med dedikeret hosting har du en fuld server dedikeret til din hjemmeside. Dette giver dig en masse mere frihed, og du kan være vært for potentielt hundredvis af dine egne hjemmesider. Typisk vil du have adgang til serveren, ligesom du har adgang til din pc derhjemme. Dedikerede servere er normalt er forbeholdt store ecommerce typen hjemmesider, websteder, der får en masse besøgende (tusinde om dagen), eller for folk, der ønsker at starte deres egen hosting-selskab og sælge delt hosting konti. En dedikeret server er mere pålidelige, men også meget dyrere.

Samplaceret Hosting
Dette er meget lig dedikeret hosting, bortset fra at du ejer den server i stedet leje det. Din server er placeret i datacentret og forbundet til internettet via web-hosting-udbydere hurtig internetforbindelse. Du vil derefter betale et gebyr for vedligeholdelse og båndbredde.

Så hvad Web Hosting Plan er den rigtige til at købe?
Du har en masse valg i web hosting markedet, og det kan være meget forvirrende at finde de bedste tilbud, der opfylder dine behov.

Den 1. trin, før du begynder at kigge efter en web hosting firma er at bestemme, hvad dine behov er. Det kan være meget fristende at lede efter planer, der tilbyder alt. Der er mange sådanne tilbud til rådighed, selv ved en lav pris, men du vil blive lagre op problemer for dig selv. Tag et skridt tilbage og bestemme præcis, hvad du har brug for og derefter bruge Billigstewebhosting.dk at finde en plan, der passer til den rigtige pris fra en web-hosting firma, som du er komfortabel med.

Trin 1 – Fastlæggelse dine behov

Diskplads
Websider (HTML) er normalt meget lille – i gennemsnit 40 – 50 KB. Dette betyder at du kan gemme en masse websider i en lille mængde diskplads. Billeder fylder mere, men medmindre du har en stor database drevet site – det er usandsynligt, at du får brug for meget diskplads. Nedenfor er terminologi til at beskrive diskplads. Hvis du har en computer derhjemme eller på kontoret, så vil du allerede være meget fortrolig med dette.

1 byte 1 karakter. Denne sætning er 25 bytes
1KB 1000 Bytes
1MB 1000KB
1GB 1000MB

Du kan se ovenfor, at selv en masse sider ikke rigtig skabe en stor krav til diskplads. Hvis du ejer en computer derhjemme, vil du allerede ved, at harddiske er meget billige i disse dage. Mange web hosting planer vil tilbyde store mængder af diskplads. Det er fint, gør det ikke ondt at have den ekstra plads – men medmindre du har et stort websted – du vil mere end okay med 20MB.

Båndbredde
Båndbredde er altid angivet som en månedlig grænse på enten MB eller GB. Dette er størrelsen af ​​de faktiske data, der kan overføres fra web-server, der holder din hjemmeside, til browseren på den person, der ser på din hjemmeside. Hvis du går over grænsen, så enten bliver du nødt til at være et ekstra gebyr eller dit websted vil ikke være tilgængelige. Mængden af ​​båndbredde, du bruger, er naturligvis relateret til den mængde trafik (besøgende), som du modtager.

Der er web-hosting virksomheder, der tilbyder ubegrænset båndbredde. Det lyder som en god aftale. Sandheden er, at dette er intet andet end en løgn, og du skal styre uden om web-hosting virksomheder, der tilbyder ubegrænset båndbredde. Båndbredde er en råvare, der koster de webhostingfirma penge – ubegrænset båndbredde er ikke kun umuligt, men ville koste en ubegrænset mængde af penge. Når værter tilbyder ubegrænset båndbredde, de forsøger at narre dig. De ved, at du sandsynligvis ikke vil bruge meget båndbredde. I det øjeblik du prøver at bruge en masse båndbredde – så vil du finde dit website lukning.

For de fleste web-steder du behøver ikke meget båndbredde. Sandsynligvis 99% af alle hjemmesider bruger mindre end 2 GB båndbredde om måneden. Hvis du ønsker at have en masse downloads af software, lyd eller video, så du kan ende med at bruge en masse mere båndbredde, måske 50 GB. Voksne sites bruger typisk en masse båndbredde. Sites som mp3.com kræver en enorm mængde båndbredde, men for den gennemsnitlige site – et lavt niveau vil være nok i næsten alle tilfælde.

E-mail-konti
Hvor mange e-mail konti vil du brug for? Normalt 10 er nok, men hvis du tror, ​​du måske ønsker mere, kan du bruge

Støtte
Du er nødt til at spørge dig selv spørgsmål som vil du telefon support eller vil e-mail support være ok? Vil du have support 24 timer i døgnet? Hvis du har en lille hjemmeside, der ikke er kritisk (dvs. du ikke betaler din pant med website indtjening), så har du sandsynligvis ikke brug for telefonisk support eller 24/7 support. Det koster web-hosting virksomheder til at yde denne form for støtte, ikke betaler mere for en plan, der tilbyder dette, hvis du ikke har brug for det.

Server Type
Hvis du har en lille hjemmeside, så er det usandsynligt, at du bliver nødt til at vælge en bestemt type server til din hjemmeside. Windows 2000 server web hosting tendens til at være en lille smule dyrere end Linux. Hvis du har brug for at køre en Microsoft SQL Server-database, eller bruge Microsoft Active Server Pages, så skal du vælge Windows2000. Hvis du ikke har nogen anelse om, hvad disse ting selv er – så du behøver ikke Windows2000 – du vil næsten helt sikkert være fint med nogen form for server.

Andre funktioner som Databaser, Server Side Scripting
Web hosting planer kan tilbyde et utal af forvirrende funktioner. For det lille hjemmeside er det usandsynligt, at du nogensinde får brug for at vide om nogen af ​​dem. Hvis du er en webdesigner at skabe komplekse database drevet websteder, så vil du allerede ved, hvad du har brug for. Hvis der efter at skabe dit websted, du aldrig har hørt om ASP, ColdFusion, SQL Server, MySQL – så chancerne er, at du ikke behøver at bekymre sig om nogen af ​​disse ting. Hvis du planlægger at tilføje en opslagstavle til din hjemmeside, så vil du har brug for en MySQL-database. Dette er den mest almindelige database bruges med debatsider.

Trin 2 – At finde den rigtige Web Hosting Plan at købe

At finde den rigtige web hosting plan er formålet med Billigstewebhosting.dk – så er du på det rigtige sted.

Der er mange web-hosting telefonbøger på internettet. De har alle hævder at være store ressourcer. For det meste er de store ressourcer … for de web-hosting virksomheder, men ikke for dig,. Web hosting forbruger Næsten alle disse web-hosting mapper er et sted, hvor web-hosting virksomheder annoncere, og de er i erhvervslivet kun at generere reklame indtægter fra hosting virksomheder. For forbrugeren, de er værdiløse, fordi du ikke kan finde nogen saglig information. Disse reklamer baseret web-hosting biblioteker har liste over anbefalinger, top 25 lister, platin lister osv. .. de er alle bare reklame lister ligner annoncerne i junk mail, der måske ankommer via din mail slot. Undgå disse steder, har de ingen værdi, fordi du ikke kan stole på de oplysninger, du vil finde i dem.