Find det bedste webhotel

Sammenligning af webhoteller for 2017!

I denne artikel vil jeg give dig en sammenligning af de bedste webhoteller i 2017. Når man skal kig på, hvilket webhotel der er det bedste, kommer det an på rigtig mange faktorer som dit webhotel har så f.eks diskplads,domæner,trafik plads. Dette kunne os være kvalitet,pris og support. Det kan derfor være svært at sammenligning webhoteller på tværs af disse faktorer.

Vi anbefaler cHosting!.

chosting

 • Stabilt & pålideligt webhotel med cPanel
 • LiteSpeed, 1-klik installe
 • cPanel

Trustpilot

Diskplads

10 GB

Pris pr. måned

30kr

Oprettelse

0kr

Besøg Hjemmesiden

billigstewebhosting-laesmere-knap

Nummer 2

 • Hos UnoEuro får du dit helt eget webhotel til en pris, hvor alle kan være med

Trustpilot

Diskplads

10 GB

Pris pr. måned

18,58kr

Oprettelse

111,50kr

Besøg Hjemmesiden

billigstewebhosting-laesmere-knap

Nummer 3

azehosting-net_stor

 • Professionel og sikker
 • Fantastisk support
 • Stabile servere uden overbooking

Trustpilot

 

chosting_trustpilot

Diskplads

 

 

30 GB

Pris pr. måned

 

 

29kr

Oprettelse

 

 

99kr

Besøg Hjemmesiden

 

billigstewebhosting-laesmere-knap

Nummer 4

 • Stabil webhosting og kvalificeret support siden 1997. Over 10 års erfaring og ekspertise

Trustpilot

 

Diskplads

 

 

10 GB

Pris pr. måned

 

 

79kr

Oprettelse

 

 

120kr

Besøg Hjemmesiden

 

billigstewebhosting-laesmere-knap

Nummer 5

  • Hjemmesideprogram (ingen kodning)
  • WordPress
  • Ubegrænset trafik
  • Domæne (mod gebyr)

Trustpilot

 

Diskplads

 

 

25 GB

Pris pr. måned

 

 

20kr

Oprettelse

 

 

90kr

Besøg Hjemmesiden

 

billigstewebhosting-laesmere-knap

Hvad fortæller de 5 webhoteludbyder?

De 5 bedste webhoteludbyder er i denne artikel, de 5 webhoteller visser forskellige webhoteludbyder. Den hosting-udbyder som har de bedste anmeldelser på nettede lige nu.

Det webhotel i 2017 som jeg andbefalder og er pt, det bedste, ifølge vores sammenligning: cHosting

Om webhosting

Hvis din hjemmeside skal være tilgængelig for dine besøgende på internettet, skal du sikker dig at dit webhotel er forbundet til internettet 24-7. Web hosting virksomheder har tusindvis af servere i et datacentre.

Disse servere kan dedikeres til et bestemt websted (“dedikerede servere” – hvilket er dyrt) eller deles mellem flere klienter og websteder (hvilket er meget mere overkommeligt). Dette kaldes “shared web hosting”.

Typer af webhosting

Generelt er der forskellige typer web hosting: delt, Virtual Private Server (VPS), dedikeret og Cloud Hosting.

Mens alle hosting servere fungerer som et lagercenter for dit webhotel. Varierer den mængde af lagerkapacitet, kontrol, krav til teknisk viden om webhosting, serverhastighed og pålidelighed. Lad os se på forskelle mellem delt, VPS, dedikeret og cloud hosting.

Delt Hosting

Delt Hosting

 

Hvad er delt hosting?

I delt hosting er dit webhotel placeret på samme server som mange andre webhoteller, lige fra nogle af de helt store webhoteller til den helt lille blog hosting. Normalt kan alle domæner dele en fælles pool af serverressourcer, såsom RAM og CPU’en. Da omkostningerne er ekstremt lave, er de fleste websites med moderate trafikniveauer, der kører standard software, så er de nemlig vært for denne type server.

Ulemper Ingen adgang til root, begrænset evne til at håndtere høje trafikniveauer eller pigge, site performance kan påvirkes af andre websteder på samme server.

Virtual Private Server (VPS) Hosting

VPS Server

 

Hvad er VPS Hosting?.

En virtuel privat server deler en server i virtuelle servere, hvor hver hjemmeside er som vært på deres egen dedikerede server, men de deler faktisk en server med et par forskellige andre brugere. Brugerne kan have rodadgang til deres eget virtuelle rum og bedre sikret hosting miljø med denne type hosting. hjemmesider, der har brug for større kontrol på serverniveau, må ikke investere i en dedikeret server.

Ulemper Begrænset evne til at håndtere høje trafikniveauer eller pigge, din ydeevne kan stadig påvirkes af andre websteder på serveren.

Dedicated Server Hosting

 

Hvad er dedikeret hosting?.

En dedikeret server giver maksimal kontrol over den webserver, din hjemmeside er gemt på – Du lejer udelukkende en hel server. Din hjemmeside er det eneste websted, der er gemt på serveren.

Ulemper Ved stor kraft på serverne kommer der, større omkostninger. Dedikerede servere er meget dyre, og det anbefales kun til dem, der har brug for den maksimale kontrol og en bedre server ydeevne.

Cloud Hosting

Cloud Hosting

 

Hvad er cloud hosting?

Cloud hosting tilbyder ubegrænset evne til at håndtere høj trafik. Sådan virker det: Et team af servere (kaldet en sky) arbejder sammen for at være vært for en gruppe websites. Dette gør det muligt for flere computere at arbejde sammen for at håndtere høje trafikniveauer eller pigge til en bestemt hjemmeside.

Ulemper Mange cloud hosting opsætninger tilbyder ikke root adgang (kræves for at ændre serverindstillinger og installere nogle software), højere omkostninger.