E-mail er den livline for kommunikation mellem en webserver besøgende og websidens ejer (e). Finde et passende sæt e-mail funktioner på en given vært plan, bør ikke være et problem, da de fleste af de funktioner, vi vil diskutere, er en industri standard. Ikke desto mindre vil, hvis e-mail være en vigtig faktor til din hjemmeside skal du stadig holde øje med e-mail-funktioner.

email

E-mail Aliasser

En e-mail alias er simpelthen navn forbundet med en e-mailadresse. For eksempel Bob arbejder på www.example.com og hans e-mail alias er bob, så hans email adresse er bob@example.com. Personlige hjemmeside ejere kan komme af med kun en enkelt e-mail alias, mens store selskaber kan kræve hundredvis til tusindvis af e-mail-aliasser for alle sine ansatte. Kontroller at se, at planen giver en tilstrækkelig mængde aliaser.

E-mail Omdirigeringer

Når nogen er affyret fra en virksomhed eller flere sektorer i et web site er kondenseret ned i en, ville det være rart at kombinere de gamle e-mail-adresser i en så godt. Dog kan kunder og venner har allerede sparet de gamle og forældede adresse (r), så mange værter tillader dig at oprette e-mail omdirigeringer, der vil sende noget post til en forældet adresse til en fungerende adresse, du vælger.

[table id=3 /]

Spam-beskyttelse

Der er et utal af spam edderkopper, der utrætteligt kravler på nettet søger efter e-mail-adresser til at tilføje til deres hitliste. Hvis en hjemmeside posts deres e-mail-adresse på deres hjemmeside, de vil modtage spam uden et spørgsmål. At bekæmpe denne spam mange værter kommer med anti-spam software, der beskytter din indbakke til en vis grad. Hvis en web vært ikke har et spamfilter eller anti-spam software, anbefaler vi, at du fortsætter med din søgen efter en kvalitet hosting udbyder.

spam lettelse

Næsten alle værter har en nul-tolerance over for personer, der ønsker at bruge deres serverens ressourcer til at sende massive mængder af spam. Hvis du er en spammer, og er på udkig efter en web-vært, vi ved, at finde en web-vært passer til dine behov er pokkers tæt på umuligt. I stedet foreslår vi, at du får en normal vært og skabe en smuk hjemmeside, med fantastiske indhold, og tjene til livets ophold på den måde.