Vores klient har en blomstrende e-handel site, som vi byggede for et par år siden. De sælger over hele verden og modtage betalinger i en række forskellige valutaer. Udfordringen med dette projekt var at sikre, at kunder uden for Storbritannien blev præsenteret med priser vises i deres egen valuta.
Til dette har vi implementeret en geolocation opslag ved hjælp af pålidelig IP2Location service. Dette tager brugerens IP-adresse og udfører et opslag mod IP2Location databasen returnere land kunden er i med ekstremt høje niveauer af nøjagtighed. Tjenesten er hurtig nok til at ske uden nogen mærkbar opbremsning i at få adgang til webstedet.

Ydelse – hastighed er konge

Performance i enhver web-applikation er nøglen, så i stedet for at udføre opslag, hver gang en besøgende ankommer på stedet, vi cache opslag i databasen. Vi først udføre en kontrol mod databasen for at finde ud af, om vi allerede har gjort et opslag på IP-adressen inden for de sidste par dage. Hvis det er tilfældet, behøver vi ikke at kalde IP2Location for landet, og vi hente det fra databasen. Det gør tingene endnu hurtigere.

Test
En af udfordringerne ved web-udvikling er at finde ud af, hvad dit websted / sider ser ud i lande uden for Storbritannien. For at gøre dette har vi ansat flere teknikker. Vi har testet ved hjælp af mange web-proxy-tjenester, og også udnytter en stor tjeneste kaldet GeoPeeker at få en udsigt fra USA, Brasilien, Singapore, Irland og flere andre steder.

succes

Nu er tjenesten er blevet lanceret, så kunder over hele verden er præsenteret med deres “hjem” valuta. Dette er stor kundeservice og er en handy tidsbesparende for kunder, der ikke længere er nødt til at ændre deres valuta fra UK pounds til deres hjem valuta.