Både personlige og forretningsmæssige websteder bruger blogging som et markedsføringsredskab. Mindre virksomheder og personlige hjemmesider bruger ofte blogging software som deres komplette web site løsning. De i realiteten bruge det som et content management system eller CMS.

Hvis det primære formål til dit websted er at tilbyde blogindlæg til dine seere du måske ikke brug for så robust en hosting løsning som andre steder. Din koncentration er på din blog, så du ønsker at være sikker på at din blog er tilgængelig og fuldt understøttet. Det er derfor, det er vigtigt at finde en pålidelig blog web hosting løsning, der passer til dine behov.

Fordi blogging er en bestemt niche, der er særlige funktioner, du skal være bekymret for.

 

Hvad blogging software er tilgængelig?

For at blogge skal du have en software platform at arbejde med. Hvis du allerede har et websted eller bruge blog-software, den vigtige del er at sørge for din nye vært understøtter den software, du bruger, og eventuelle accessoriske funktioner, du kan få brug for at køre det, såsom MySQL-databaser. Dette vil sikre, at du kan flytte din hjemmeside hurtigt og nemt uden at miste nogen af dine blogindlæg eller funktionaliteter.

Men hvis du er ny til at blogge, vil du ønsker at sikre din webhost tilbyder en række blogging software til at vælge fra. Ideelt set bør disse være tilgængelige via et enkelt klik installere, så den er tilgængelig hurtigt med en minimal indsats

Nogle af de begunstigede blogging software platforme kan nævnes:

WordPress – Dette er den øverste vurderet og mest populære blogging software til rådighed. Det er meget tilpasselig og der er gratis skabeloner til rådighed til brug. Der er også mange forskellige add on funktioner tilgængelige for næsten ethvert formål, du kan tænke på. WordPress fællesskabet er meget aktive, og det kan være gavnligt for støtte samt markedsføring.

B2evolution – Denne software er også meget populært og vil rumme flere blogs, kategorier og underkategorier og evnen til at tilføje eller ændre huden. Du kan tilpasse det til dine behov og er en feature rig løsning.

Nucleus – Du kan være vært for flere blogs, planlægge indlæg til fremtidig udgivelse og indstille udseendet af hjemmesiden til hvad du ønsker. Det er en alsidig blogging software løsning, der er populære hos mange bloggere.

Der er andre blogging software pakker til rådighed. Sørg for, at du vælger understøttes fuldt ud af din blog webhost og at den indeholder alle de funktioner, du ønsker.

Oppetid er nødvendigt, hvis du ønsker at holde din trafik

Det er afgørende, at du sikrer din webhost har en god oppetid procent og en solid oppetidsgaranti at størkne deres krav. Nøglen til en god blog er at stræbe efter masser af brugere, og at du opfordre interaktivitet. Hvis dine seere eller kunder oplever, at dit websted er langsom på grund af en forringelse af tjenesten, eller endnu værre, at webstedet er tilgængeligt for lange perioder på grund af uforudsete udfald, vil dette efterlade dine seere frustreret. Det vil ikke tage lang tid før dine seere vil gå andre steder, og din trafik vil dø ned. Til web site ejere, der tjener penge på deres hjemmeside, kan dette udmønte sig i hundredvis eller tusindvis af dollars i indtægter tabt.

Har et problem? Sørg for, at din kunde support er tilgængelig, når du har brug for det

En af fordelene til internettet er den 24/7 tilgængelighed og evne til folk fra hele verden for at få adgang til din hjemmeside. Dette gør selv en lille virksomhed en global virksomhed, udvide deres kundegrundlag. Hvis noget går galt, er det ligegyldigt, hvad tid det er. Du er tilbøjelige til at have nogle besøgende, der er berørt, selv om det ikke er i løbet af din myldretiden. Er du villig til at tabe dem? Hvis ikke, er afgørende kundesupport.

Du er nødt til at have en blog web-vært, har 24/7 tilgængelig kundesupport til beskæftige sig med spørgsmål, som de opstår. Hvis der er et problem, det vil blive identificeret hurtigt og fast minimere nogen nedetid eller forsinkelse af webstedet. Derudover kan du overveje de typer af kundeservice, der er tilgængelig, så du har så mange muligheder som det er bekvemt for dig. Nogle kan omfatte:

telefonisk support

E-mail support

live chat

FAQ eller videngrundlag

samfund fora

Sørg for at du får den bedste værdi

Pris er altid en overvejelse. Du ønsker at sikre, at du får den bedste værdi for dine penge, hvilket ikke nødvendigvis betyder den billigste. Du bør overveje prisen for alle de funktioner, du får brug for, men husk på du ikke brug for alle de funktioner, selv billige hosts tilbyder.

For at få den bedste værdi, du skal shoppe rundt. Sørg for at du sammenligne priser fra en række af værter, der tilbyder de funktioner, du har brug for. Den gode nyhed er, at mange værter speciale i blog hosting tilbyde nedsatte pakker, der er meget overkommelige.