En god hjemmeside administrations selskab bør gøre dit liv lettere ved at fjerne byrden af at opretholde din hjemmeside. Hvis du tænker på at engagere et firma, som yder hjemmeside management services, vil denne artikel give nogle fingerpeg om, hvad man skal kigge efter, og hvad du skal forvente dem til at levere.

Website ledelse involverer en bred vifte af aktiviteter, fra at skabe nye sider og billeder, analysere brugerdata, foreslå forbedringer, holder dig juridisk og sikkert og sikre dit websted fungerer optimalt.

CMS systemer
I dag er langt de fleste hjemmesider køre ved hjælp af et Content Management System. Disse systemer gør det meget nemmere at opbygge og holde hjemmesider up-to-date. Eksempler er WordPress, Drupal, Joomla og Umbraco. For e-handels-websteder, har vi systemer såsom Magento, Shopify, BigCommerce, og mange andre.

Disse systemer har alle én ting til fælles – de fjerner behovet for meget af den detaljerede kendskab til programmering vi engang nødvendig for at opbygge og vedligeholde en hjemmeside.

Nye CMS systemer kommer ud hele tiden. Du kan forvente din hjemmeside administrations selskab til at have detaljeret kendskab til nogen af disse systemer.

CMS systemer er strålende, men de har nogle ulemper. De skal løbende opdateret med de seneste sikkerheds opdateringer, og skal holdes sikkert på alle tidspunkter.

Også nogle gange morderen funktion, du har brug for at installere på din hjemmeside er ikke fra din CMS. I dette tilfælde så din hjemmeside administrations selskab (WMC) bør være i stand til at skabe det fra bunden.

E-handel og betalings systemer
Rygraden i mange virksomheder er deres evne til at handle online. E-handel er udbredt, og mange traditionelle mursten og mørtel virksomheder er enten at tilføje e-handel som en kanal til at sælge deres produkter og tjenester, eller gå helt online og opgive deres butiks facader og butikker.

Det kræver ekspertviden om e-handelssystemer, særlig betalings systemer. Sådanne systemer omfatter PayPal, WorldPay, SagePay, Stripe, Braintree og mange andre. Du kan forvente din hjemmeside administrations selskab for at kunne hjælpe dig med at søge om online handelsskibe regnskaber, holde kompatibel og juridisk, og holde din sikkerhed på et højt nok niveau til at holde handle uden uheld.

Sider, indlæg, billeder, funktioner
Det lyder måske indlysende, men en grundlæggende del af det daglige arbejde i en WMC er at producere ny web sider, blogindlæg, billeder og website funktioner. Din WMC skal have påviselig erfaring og ekspertise i at producere indhold af høj kvalitet.

Hvis du produkt dit eget indhold, skal så stadig din WMC kunne rådgive om, hvordan og hvor man bedst placerer det online for maksimal effekt.

Databeskyttelse og overholdelse af lovgivningen
Virksomheder ofte løber ind i problemer med databeskyttelse. Hvad skal beskyttes, og hvordan? Med så mange data, der indsamles via internettet og via e-mail og sociale medier, er det vigtigt, at du opholder dig på den rigtige side af loven.

Du kan forvente din hjemmeside administrationsselskab for at kunne give nøjagtige og ajourførte råd om databeskyttelseslovgivningen og de juridiske aspekter ved at drive din hjemmeside.

En anden alt for fælles juridisk faldgrube er ophavsret og image licensrettigheder. Alt for mange små virksomheder har befundet sig på den forkerte side af søgsmål fra ejerne af ophavsretlig beskyttede billeder, videoer og tekst. Disse materialer er ekstremt nemt at kopiere og gengive, men det er sjældent lovligt at gøre det uden specifikke tilladelser.

Igen, bør du forvente din hjemmeside administrations selskab at have kendskab til disse juridiske områder og være i stand til at rådgive dig, hvordan du holder juridisk.

Domænenavne
Der er ikke noget mere vigtigt for din virksomhed, at det er domænenavn. Manglende beskytte denne kan have fatale konsekvenser for virksomhederne.

Også domænenavne ofte skal konfigureres som nye tjenester er knyttet til dem. For eksempel, hvis du ændrer din web hosting udbyder eller e-mail-udbyder, skal du opdatere posterne i dit domænenavn. Systemet med konfiguration domænenavne kaldes DNS (Domain Name System), og du skal forvente din hjemmeside administrationsselskab at være fuldt kompetent og fortrolig med alle aspekter af DNS, især hjemmeside og e-mail-domæne konfiguration.

Web-hosting
Endelig er det næsten en selvfølge, at hjemmesiden administrations selskaber bør være i stand til at håndtere enhver web hosting miljø. Dette kan betyde at interagere med din web-hosting-leverandør, eller styre din VPS, cloud hosting eller web-servere. Det ville også betyde, at samarbejde med din vært tekniske supportteam når det er nødvendigt.

Konklusion
For at opsummere, bør dit website administrations selskab har ekspert, påviselige kendskab til disse områder:

Content Management Systemer
E-handel og betalingssystemer
Sider, indlæg, billeder og funktioner
Website sikkerhed
Databeskyttelse og overholdelse af lovgivningen
Domain Name System og DNS
Web-hosting