WordPress bliver brugt af en masse fotografer og kunstnere til at fremvise deres portefølje. Disse websteder indeholder normalt originale kunstværker og billeder. Sommetider kan andre stjæle disse billeder og bruge dem uden tilladelse. For at løse dette problem, gør nogle lodsejere tilføje deres egen branding eller vandmærke på deres billeder. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du tilføje vandmærke til dine billeder i WordPress.
Første ting du skal gøre er at installere og aktivere Easy Vandmærke plugin. Ved aktivering skal du gå til Indstillinger »Easy Vandmærke sektion i din WordPress admin at konfigurere plugin indstillinger.

easy-watermark-settings

Nem vandmærkeindstillinger side har tre faner. På fanen Generelt, den første mulighed er at automatisk at tilføje vandmærke til billeder uploadet til dit websted fra dette punkt.
Efter dette kan du vælge hvilket billede størrelser for at tilføje vandmærke til. Hvis du ønsker at tilføje vandmærke til dine Udvalgte billeder, så glem ikke at markere feltet ved siden af ​​post-miniature under billedstørrelser.
Når du er færdig med at konfigurere de generelle indstillinger, skal du gemme dine indstillinger og gå videre til fanen Image.
Hvis du ønsker at tilføje et billede som et vandmærke på dine andre billeder, så er dette sted, hvor du vil uploade dit vandmærke billede. Du kan vælge den uigennemsigtighed vandmærke, positionering, og skalering på denne fane.

watermark-image

Hvis du ikke ønsker at tilføje et billede, men vil hellere tilføje en tekst som vandmærke, så er du nødt til at klikke på fanen Tekst. Du kan indtaste den tekst, du ønsker skal vises som vandmærke, skal du vælge skrifttype, skriftstørrelse, opacitet og positionering af vandmærke tekst.

Tilføjer vandmærke til dine gamle billeder i WordPress

Hvis du vil tilføje vandmærke på de gamle billeder, er du nødt til at gå til medier »Easy Watermark klik på Tilføj vandmærke til alle knap billeder.
Vigtigt: Bemærk venligst, at denne proces er irreversibel. Vi opfordrer dig på det kraftigste at tage backup af din WordPress websted især din media uploads mappe.

Vandmærk i billeder

Tilføjer vandmærke til billederne manuelt

Hvis du ikke ønsker at automatisk at tilføje vandmærke til alle uploadede billeder, Easy Vandmærke giver dig den manuelle mulighed så godt.
Første ting du skal gøre er at gå til Indstillinger »Easy Vandmærke og sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for Automatisk tilføje vandmærke til billeder er markeret.
Efter at du kan gå til medier »Bibliotek og tilføje vandmærke til enkelte billeder ved at klikke på add vandmærke linket ved siden af ​​dem.

watermark-manually

Vi håber denne artikel har hjulpet dig tilføje vandmærke til dine billeder i WordPress.