Du har købt en skinnende ny digital kamera og ønsker at dele dine billeder fra sidste ferie på din WordPress blog? Rigtig god idé, men hvordan kan du tilføje dine billeder i en professionelt galleri?. De fleste folk begynder at søge efter WordPress plugins, der vil hjælpe dem med at skabe et galleri i WordPress, men det behøver du ikke for der er et plugin til dette. WordPress har en indbygget galleri funktion, en masse kender den bare ikke. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du opretter et billede galleri i WordPress. Målet er at tilføje dine billeder i et galleri, der ser pæn og rent ud. Vi vil også vise dig hvordan du åbner dine billeder i en karrusel eller lysboksvisningen.

Oprettelse af en Billedgalleri i WordPress

Første ting du skal gøre er at oprette en ny stilling. Alternativt, hvis du ønsker at tilføje galleriet på et eksisterende indlæg, og klik derefter på for at redigere denne post. Når du er på posten redigeringsskærmen, skal du klikke på knappen Tilføj medie.

Wordpress

Så vil WordPress media uploaderen åben. Nu skal du klikke på Opret galleri link, som du ser på venstre side af skærmen. Hvis du vil tilføje billeder til galleriet, kan du enten uploade billeder fra din computer eller vælge eksisterende billeder fra dit mediebibliotek (billeder, som du tidligere har uploadet til dit websted). Alt du skal gøre er at vælge de billeder, du ønsker, ved at klikke på dem. Dette vil tilføje en kontrolleret mærke, du ser på hvert billede i skærmbilledet nedenfor.

Upload billede Wordprss

Når du har valgt alle de billeder, du ønsker at tilføje i dit galleri, klik på “Opret ny Galleri” knappen i medierne uploaderen. Media Uploader vil derefter vise dine valgte billeder i Rediger galleri. Her kan du tilføje billedtekster til dine billeder, ændre galleri indstillinger, og ændre rækkefølgen af ​​billederne ved blot at trække og slippe dem i den rækkefølge, du vil have dem til at blive vist i. Når du er færdig med at redigere galleriet, skal du klikke på Indsæt Gallery knappen .

edit-gallery-view

Hvis du klikker på Indsæt Gallery knap lukker medierne uploaderen og indsæt galleri koden inde i din WordPress indlæg. Hvis du bruger Visual Editor så vil du se en boks i post edit området indikerer, at der er galleri kode.

gallery i wordpress

 

Tjek dit galleri ved at klikke på posten preview-knappen. Hvis du er utilfreds med udseendet, så kan du altid klikke på Tilføj knappen Medier for at redigere galleri indstillinger. Du kan omarrangere orden, forøge eller reducere billedet kolonner, tilføje eller fjerne et billede eller beskrivelse. Når du er tilfreds med den måde, det ser ud, kan du udgive dit indlæg og dit galleri vil være synlige for alle.
Bemærk: Ja, kan denne teknik bruges til siderne så godt. Hvis du ønsker at tilføje et billede galleri til WordPress sider, så følg den samme præcise metode.
Nu hvor vi har skabt et billede galleri i WordPress, lad os tage et kig på, hvordan at gøre det ser pænere og nemmere at gennemse.