Find dit ledigt domæne

Skal du have din hjemmeside på internettet så har du brug for et godt domæne. Der findes adskillige udbydere af domæner, men er du specifikt ude efter et .dk domæne eller andre, så er registreringsomkostningen oftest den samme, da denne er fastsat af DK-Hostmaster og administrerer .dk domæner.

Der er allerede registreret tusindevis af domæner og derfor kan det være nødvendigt at tjekke om det domæne du ønsker er ledigt og at det ikke er taget af andre.

Der er i øjeblikket mere end 118 millioner domænenavne registreret , og 86.700.000 af dem er . Com domæner . Selv hvis du ikke har haft fornøjelsen af at bruge mange timer på at forsøge at finde den perfekte domænenavn til en ny virksomhed, produkt, service, begivenhed eller gruppe, gør disse tal det klart, hvorfor det kan være så svært.

Efterhånden som flere og flere mennesker kommer online, vil processen med at registrere et domænenavn blive sværere og sværere . Faktisk er det kun 44% af de små virksomheder der har en hjemmeside.

 

Husk dit domæne navn skal være:

Unik og uforglemmelig
SEO – venligt
Nemt at stave og sige
Relevant for webstedet
Tro mod brand
Det er en masse at se til i en hurtigt aftagende pulje af tilgængelige domænenavne. Så for at gøre din næste domænenavn søgning mere produktive og mindre smertefuld, her er et par tips til at huske på.

Søge efter det!

Din første søgning bør være den mest ønskelige domæne, selvom det er så almindeligt, det virker som en lang skudt. Ikke alene kan dette give dig et udgangspunkt for at udforske passende alternativer ( mange registratorer vil tilbyde forslag, der kan få dig til at tænke ), men du bare aldrig vide. Måske er din perfekte domæne er til rådighed på det tidspunkt, du ønsker det.

Brug værktøjer til at hjælpe

Den gode nyhed er, at der er en række værktøjer derude til at hjælpe dig med at finde den perfekte – eller i det mindste et acceptabelt – domænenavn. Fra søgeværktøjer at nævne generatorer til ord manipulatorer , er der masser af hjælp til rådighed. Gennemgå dette indlæg notering domænenavn generatorer og søgeværktøjer til at komme i gang.

For mig , jeg har tendens til at tænke i form af domænenavnet først når jeg navngive en virksomhed , produkt eller service , som vil kræve en unik hjemmeside, og lad tilgængeligheden af ​​navne vejlede mig . Hvad er din proces ? Har du nogensinde lucked og landede den perfekte domænenavn ?