Vi afsluttede en anden interessant projekt ved hjælp af teknologier, som vi ikke normalt bruger – at skabe PDF’er fra ASP.NET.

Vores klient leverer materialer rundt omkring i verden til forskningsinstitutioner. I årtier, hvert år de produceret et papirbaseret katalog – en imponerende sværvægter dokument – som de sender til alle deres kunder og alle andre, der ønskede en overalt i verden.

Det var en vellykket markedsføring strategi og god kundeservice, men ekstremt dyrt og meget tidskrævende.

De henvendte sig til os for at finde ud af, hvis vi kunne automatisere produktionen af ​​deres produkt katalog og gøre det downloades fra deres hjemmeside. Vi sagde “Selvfølgelig!” Derefter havde vi finde ud af, hvordan man gør det.

PDF-filer fra ASP.NET

Siden deres web site teknologi stakken indeholder ASP.NET, C # kode, og Microsoft SQL Server, gav det god mening at købe en software bibliotek, der let ville passe ind. Vi kiggede på flere PDF-biblioteker til ASP.NET og fundet den mest populære for at være iText – men da vi modtog en licens citat fra dem vi indså det ikke ville være økonomisk rentabelt at bruge denne software. I sidste ende plumped vi for PDFSharp og MigraDoc.

At få data

Når det er installeret, disse biblioteker tillader programmører at oprette PDF-dokumenter, tilføje sider, billeder, afsnit, tabeller af data, indholdsfortegnelser, sidehoveder, sidefødder, sidetal – præcis hvad vi ønskede.

Først skabte vi software klassificeret som ville udtrække de relevante data fra databasen, ved hjælp af den angivne valuta – vores kunder sælger i GBP, euro, amerikanske dollars, japanske yen og schweizerfranc.

Så vi skabte klasser hjælp PDFSharp der ville tilføre produktdata i det rigtige format og højre valuta i dokumentet.

Når det var gjort, vi fokuseret på at opbygge en indholdsfortegnelse.

Indholdsfortegnelser

Tilsyneladende enkle, indholdsfortegnelsen viste sig at være en af ​​de mest udfordrende dele af projektet. Kunden ønskede to indlejrede niveauer af indhold – det vigtigste materiale, og inden for denne, i form af materialet (ark, stang, tråd osv). Alle disse måtte knyttes til de relevante sider i dokumentet, men det er selvfølgelig umuligt at vide, hvilke sider de pågældende produkter kan vises på. Heldigvis PDFSharp giver mulighed for at oprette et bogmærke, og tage sig af sidetal selv – en meget praktisk funktion, som gør interne forbinder let.

finpudsning

Endelig har vi tilføjet en helsides cover billede med virksomhedens logo, et vilkår og betingelser side og introduktion sider. Vi har tilføjet sidehoveder og sidefødder til produktet sider med virksomhedens logo som vandmærke tilføje polish og elegance til det færdige produkt.

Automatisk generering af katalog

Det sidste stykke af projektet var at få kataloget skal genereres dagligt i hver af de fem valutaer. For at gøre dette har vi oprettet en .net side som genererer katalogerne og gemmer til serverens filsystem, hvilket gør dem klar til at blive koblet til for download. Vi har oprettet en planlagt opgave at lade dette ske dagligt kl 05:00. Endelig har vi tilføjet links til kataloger fra alle de relevante punkter i webstedet.

Gode resultater

Dette automatiske system gør nu væk med den tunge, dyre og out-of-date katalog. Nu er vores klient kan pege deres kunder til en helt ny download katalog, der er produceret hver dag, så har den mest up-to-date priser. De vil spare betydelige beløb ved ikke at skulle sende den papirbaserede katalog rundt omkring i verden. Og kunderne kan nu downloade kataloget i deres foretrukne valuta til enhver tid fra overalt i verden.