I denne tutorial vil vi give dig detaljerede instruktioner om, hvordan du installerer WordPress på din web hosting-konto. Følg disse retningslinjer, hvis du ønsker at udføre en ny, manuel installation af den nyeste WordPress version.

Trin 1

For at starte installationen, skal du først downloade WordPress fra det officielle download-side. Vi anbefaler, at du altid hente og installere den nyeste stabile version af WordPress.

wordpressNår du klikker på knappen Download for den nyeste WordPress version, installationspakken gemmes på din harddisk. Find installationspakken, at du lige har downloadet og udtrække den til en ny mappe.

Trin 2 Upload WordPress filer til din server

Nu er du nødt til at uploade de udpakkede filer og mapper til din webserver. Den nemmeste måde at overføre installationsfilerne er via FTP. For nærmere oplysninger om, hvordan man kan uploade filer via FTP.

Vigtigt!
Hvis du vil have din WordPress at være den vigtigste installation på din konto og være tilgængelige via din primære domæne (dvs. www.mydomain.com), er du nødt til at uploade de udpakkede filer til din public_html mappe.

Når overførslen er færdig, udpakke arkivet og overføre den til din web hosting-konto. Du kan gøre det via FTP ved hjælp af en klient program som Filezilla eller via cPanel -> File Manager -> Upload fil (er). Hvis du ønsker denne WordPress installation til at være vigtigste for dit websted, bør filerne bor i public_html mappe på din konto. Men du kan altid lave en undermappe (dvs. public_html / blog), hvis du ønsker at køre kun en del af din hjemmeside på WordPress.

Wordpress

Trin 3

Opret en MySQL Database for WordPress til at bruge

Nu er du nødt til at oprette en MySQL-database og tildele en bruger til det med alle tilladelser. For detaljerede instruktioner om, hvordan man gør det, skal du følge de trin, der er beskrevet i vores tutorial om hvordan oprettes MySQL brugernavn og Database. Når du opretter din MySQL Database og Bruger, skal du sørge for at skrive til databasen navn, database brugernavn og adgangskode, du netop har oprettet ned. Du får brug for dem, for installationen.

Wordpress

Train 4

Gå gennem installationsprocessen

Nu er det tid til at navigere til din hjemmeside til at begynde med installationen. Hvis du har uploadet WordPress i din public_html mappe, du bliver nødt til at gå til http://yourdomain.com i din foretrukne browser. Den første ting du vil bemærke er en besked, der fortæller dig, at du ikke har en wp-config.php-fil, og du bør oprette en. Bare klik på Opret en konfigurationsfil knappen for at fortsætte.

Wordpress

På denne side vil du se en besked, der beder dig om at forberede de nødvendige oplysninger til installationen. Da vi allerede har disse oplysninger, skal du blot trykke på Go! knappen.

Wordpress

Indtast detaljerne om din nyoprettede MySQL-database, og tryk på fortsæt-knappen

Wordpress

WordPress vil nu kontrollere, om dine indstillinger er korrekte. Hvis du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, vil du se et skærmbillede til bekræftelse. Tryk på Kør på knappen Installer for at fortsætte.

Wordpress

På det næste skærmbillede skal du indtaste oplysninger om din administrative brugernavn og titlen på dit nye websted. Derudover kan du angive, om du ønsker søgemaskiner at indeksere dit websted eller ej. Når du udfylder disse oplysninger, skal du trykke på knappen Installer WordPress. Husk dog, at du skal angive en rigtig e-mail-adresse. Den kan senere bruges, hvis du glemmer din adgangskode.

Wordpress

Det er det!
Din nye WordPress programmet er installeret. Du kan bruge Log ind-knappen for at få adgang til din administrative backend og starte udstationering i dit nye websted.

Wordpress