Vil du tilføje et forfatter billede i WordPress?. Som standard viser de fleste WordPress-temaer en forfatters gravatar-billede som deres profilbillede. Men hvad nu hvis du ville erstatte gravatarbilledet med et billede af sig selv? I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du nemt kan tilføje forfatter billede i WordPress.

WordPress Guide for begyndere

Hvornår har du brug for forfatterfoto i WordPress?

Hvis du kører et enkelt forfatter-WordPress-hjemmeside, kan du bare bruge billed widget til at tilføje dit billede og en om forfatter side med flere oplysninger.
På den anden side, hvis du kører et multi-forfatter WordPress-hjemmeside, skal du muligvis tilføje en forfatter-bioboks i slutningen af dine artikler. Forfatter bioboks viser typisk forfatterens profilbillede, kort bio og links til deres hjemmeside eller sociale profiler.
Som standard viser de fleste WordPress-temaer et forfatters gravatar billede som deres forfatterfoto. Men nogle gange kan en forfatter ikke have et gravatar billede, eller de vil måske ikke bruge det som et forfatterbillede på din hjemmeside.
Når det er sagt, lad os se, hvordan du nemt kan tilføje forfatterfoto i WordPress og tillade forfattere at uploade et foto til deres profil.

Tilføjelse af forfatterfoto i WordPress

Første ting du skal gøre er at installere og aktivere WP User Avatar plugin. Yderligere oplysninger finder du i vores trinvise vejledning om, hvordan du installerer et WordPress-plugin.

Ved aktivering tilføjer plugin et nyt menupunkt mærket Avatars i din WordPress admin bar. Hvis du klikker på det, kommer du til pluginets indstillingsside.

Wordpress Bruger Indstillinger

 

Her kan du vælge, hvordan du vil vise brugerens avatarer på din WordPress hjemmeside.

Som standard giver denne plugin brugere med mindst en Author-rolle for at uploade deres eget profilbillede. Du kan ændre det og tillade bidragydere og abonnenter osv.

Det giver dig også mulighed for helt at deaktivere forfatterbilede på din hjemmeside og kun bruge standard forfatter billede.

Når du er færdig med indstillingerne, skal du gå videre og klikke på knappen Gem ændringer for at gemme dem.

Nu kan du gå til Brugerside og klikke på redigeringsknappen under et brugernavn.

Rul ned til bunden på skærmen Rediger bruger, og du vil se afsnittet Avatar. Du kan klikke på ‘Vælg billede’ knappen for at uploade brugerfotoet.

 

Forfatter

Husk at klikke på knappen ‘Opdater profil’ for at gemme dine ændringer.

Tilsvarende vil brugere på din hjemmeside kunne uploade deres fotos ved at redigere deres brugerprofil.

Profilbillede

Nu kan du besøge din hjemmeside for at se plugin’en i aktion.

Din hjemmeside vil begynde at vise dit nye forfatterbillede som forfatterfoto til artiklerne. Hvis en bruger ikke tilføjer et forfatterfoto, så kommer normal WordPress billede frem.

Forfatter Tekst

 

Du kan os lave WordPress standard billede om i WordPress.

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at lære at tilføje en forfatters billede i WordPress på din hjemmeside. Hvis du har spørgsmål så skrive en kommentar ned under her så skal jeg nok svar dig tilbage på dine spørgsmål om artiklen. Du kan os kontakt mig her.

Hvis du kunne lide denne artikel så dele det med vennerner