Seneste version af SEO venlige billeder præmie er 1.0.8 og er kompatibel med WordPress 4.7.

SEO venlige billeder er en kraftfuld løsning til optimering af billeder i WordPress for begyndere brugere (med et plugin og spille tilgang) samt avancerede brugere med mange brugerdefinerede funktioner.

Hvorfor SEO venlige billeder?

Google billeder søgningen er en ofte overset kilde til fri trafik. Ved at optimere AFSNIT tekst er du i stand til at markant forbedre chancerne for dine billeder som visse i Google.

SEO venlige billeder er en WordPress plugin, der automatisk optimerer alle billeder på din blog for søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing. Det gør, at ved at tilføje den optimale ALT og TITLE-tag til billedet baseret på navnet på billedet, skrive titel og andre kan tilpasses parametre. Dette plugin følger Googles retningslinjer for Billede udgivelse og sørger for alle dine billeder (både gamle og dem nyligt bogført) optimeres automatisk.

Det gør ting for din brugeroplevelse også, for eksempel automatisk vise billederne i en smuk Colorbox når der klikkes. Klik på billedet nedenfor for at se, hvad jeg mener.

Webhosting af billige webhoteller

 

Det kan også ændre, hvordan og hvor dine billeders link. For eksempel i dit arkiv eller indeks side kan du få billedernes link til indlæget, og når du klikker på billedet i enkelt indlæg er det vist i Easy FancyBox.

Det er ikke alle der, skaber SEO venligt billeder PRO automatisk billeder XML sitemap, som du kan indsende det til Google (via Webmaster værktøjer) til automatisk at hjælpe med at sætte alle dine billeder i Google-indekset.

Hvordan virker SEO venlige billeder?
Vi ved alle, hvor vigtigt ALT og titel tags er for billeder, men vi har stadig en tendens til at glemme dem, når vi tilføjer billeder til vores blogs. Heldigvis er det her SEO venlige billeder kan hjælpe os. Det vil automatisk tilføje de optimale ALT og titel-tags til alle dine billeder, både til dem, der allerede sendt (så du ikke behøver at gå tilbage og gøre det manuelt), og til alle nye uploadede billeder.

Ved at gøre dette, SEO venlige billeder hjælper søgemaskiner som Google bedre at forstå rammerne af dit billede, der på skift hjælpe det rangsom du har i Google billeder søgning, hvilket resulterer i øget trafik til din hjemmeside.

SEO venlige billeder er plug & play plugin til wordpress, som du blot aktivere, og det vil straks begynde at arbejde for dig med standardindstillingerne.

Hvor finder jeg de 2 WordPress Plugin?

Du kan finde dem i WordPress Plugin siden. Hvis du skal finde dem i WordPress plugin siden så ser de sådan her ud:

Easy FancyBox WordPress Plugin

SEO Venlige billeder i WordPress