En god hosting er meget vigtigt for ethvert websted. De er grundlaget for dit website, dit brand og din virksomhed. Enhver server nedetid potentielt kunne skade og ødelægge alt det, du har udviklet over årene. Hvis du er seriøs omkring din hjemmeside, er du nødt til at sørge for de er i gode hænder.

Web Hosting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er virkelig svært at vælge mellem web-hosting virksomheder i disse dage, især da vi hele tiden bliver overvældet af fristende kampagner web-hosting virksomheder er kast på os. Hvis du søger at få en web -hosting-konto, her er en artikel, vi regnede med at du kan tage et kig, før det bliver revet med af fristende kampagner og markedsføring gimmicks.

Her er nogle vejledninger til at gøre dig til en klogere forbruger, når det kommer til at få din egen web hosting-konto

1. . Den ” Gratis domæne ” gimmick.
En gratis domæne sikkert lyder rart, men her er nogle ting, du måske nødt til at tage til efterretning , før de går til de gratis domæner, der er fastsat :

Hvem ejer det domæne? Domænet er gratis, men hosting selskab bevarer ejerskab. Hvad det betyder? Du er enten fast med virksomheden for evigt, eller du skal betale en heftig sum for at købe domænet tilbage.
Hvad med de næste par år med fornyelse ? Det første år er gratis, men når du ønsker at forny det, vil de opkræve 250kr + for fornyelse. Det er ligesom en 200% mark-up over den gennemsnitlige domænenavn omkostninger.
Det er bedre at stille spørgsmål under forskningsprocessen at vide, hvem der ejer domænet, og også sørge for, at de standard årsgebyrer omkostninger er acceptable.

2 . Separat domæne og hosting .
Domænenavne behøver ikke at være registreret på samme virksomhed. Du må ikke tage os den forkerte vej, er vi ikke antyde, at din nuværende webhost er ikke tillid – stand, det er mere om at finde en pålidelig og troværdig registrator lige fra starten. Efter alt, domænenavn er din online identitet, den dyreste og uerstattelige aktiver, mens hosting-tjenester er der bare for at imødekomme hjemmeside.

Du kan argumentere for nemheds skyld. Selvfølgelig ville web-hosting virksomheder foretrækker at have dit domæne er registreret hos dem, da det er deres anden indbringende indtægtskilde. Det vil dog ikke være så praktisk, hvis web-hosting firma beslutter sig for at gå ned sammen med dit domæne.

3 . Læs At båndbredde og diskplads Vilkår .
Båndbredde og diskplads er vilkår ofte ignoreret af mennesker på udkig efter en delt web hosting. Du bør spørge dig selv, “Hvad nu hvis min hjemmeside bliver virkelig populær natten over, og trækker i tusinder eller millioner af besøgende? Vil jeg betale velvoksen gebyr for den enorme dataoverførsel ? ”

Selvfølgelig vil de fleste hjemmesider ikke gå forbi deres båndbreddekvote ved høj trafik alene, men hvis du giver nogle filer til download på din hjemmeside, kan det potentielt ske.

4. . Ubegrænset lagerplads fangst.
Ubegrænset opbevaring virker som et godt tilbud gør det ikke? Det er, hvad nogle web- hosting-tjenester vil have dig til at tænke. Men der er ikke sådan noget som “Ubegrænset Storage” .

Ubegrænset opbevaring virker som et godt tilbud gør det ikke? Det er, hvad nogle web- hosting-tjenester vil have dig til at tænke. Men der er ikke sådan noget som Ubegrænset lagerplads.

Har du nogensinde studere TOS af din web hosting service helt? Hvis du ligesom mange mennesker, du scanne det og ikke læse den grundigt. Et sted i TOS er der en sektion, der nævner CPU / Server Usage. At opsummere det, dybest set er det siger, at hvis dit websted anvender mere end en vis mængde af storage, det krænker TOS og vil være underlagt opsigelse. Selvfølgelig er det nødvendigt for næsten alle hosting service til at have noget lignende i deres servicevilkår for at beskytte ressourcer på deres servere fra ukorrekt kutymer. Men mange web – hosting-tjenester ved hjælp af CPU / Server Usage for at komme omkring deres ubegrænset lagerplads løfter.

5. . Forskning og finde ud af mere om dem.
En almindelige måde er at indsætte følgende forespørgsel ” web_hosting_company sucks” og se, hvad der er de returnerede resultater. Du vil blive overrasket over mængden af ​​forbrugere, der havde klaget over deres webhost.

Denne liste kan give dig en idé, men du bør ikke tage det for givet, fordi :

Unfair tæller. Store virksomheder har en tendens til at skuffe flere mennesker, fordi de har mere utilfredse kunder , selv om de måske kun en meget lille procentdel af den samlede kundebase.
Bias og subjektive domme. Udtalelser på personlige blogs kan undertiden være meget subjektiv, partiske og påvirket. Eventuelle indsigelser kan potentielt slettet af stedets ejere til at give ensidige indtryk.
Klager er almindelige. Det er lettere for nogle mennesker at skråle end ros. I almindelighed, hvis en web-vært udfører gnidningsløst, de bare gør deres arbejde, og hvis det ikke gør, så det fortjener alle de dårlige anmeldelser. Det er lige, hvad vi gør 🙂

6. . Køb & Spar Med Kommissionens rabatter eller kuponer.
I en online-forretning som web hosting service, hvor virksomheder er klar til at betale et års omsætning for en kunde, kan det være uklogt at gå på indkøb uden at finde for provision rabatter eller kuponer. Selvfølgelig vil du finde mange værter, der ikke giver ud kuponer, eller ikke engang har et tilhørsforhold program, men det betyder ikke, at de ikke er gode værter.

7. . Gør din egen backup .
Følgende spørgsmål kunne have krydset dit sind – Skal vi have tillid og stole på vores værter til backup af vores filer ? Selvfølgelig ikke. Mens vært nødt til at udfører regelmæssige sikkerhedskopier, kan det betragtes som uklogt ikke at gøre off-site backup.

Følgende spørgsmål kunne have krydset dit sind – Skal vi have tillid og stole på vores værter til backup af vores filer ? Selvfølgelig ikke. Mens vært nødt til at udfører regelmæssige sikkerhedskopier, kan det betragtes som uklogt ikke at gøre off-site backup.

8. . Brug en engangs- Kreditkort eller Paypal .
Brug altid PayPal til transaktion, hvis du ikke er en amerikansk og PayPal er den eneste amerikanske Dollars, du har. Det kan være upraktisk, langsom og dyrt at spørge din lokale bank gøre konverteringen. Hvis du ikke har noget andet valg end at bruge dit kreditkort, så sørg for virksomheden er en velrenommeret en til at undgå at ende op en ubehagelig tur.

9. . Undgå langtidskontrakter , medmindre du stoler på dem.
Vi har set, hvordan virksomheder giver os latterlige rabat for at betale to år frem -front. Medmindre webhost har en fremragende track record, ellers tænke to gange.