Wordpress Dansk

WordPress er et gratis og open source blogging værktøj og en content management system (CMS) baseret på PHP og MySQL, som kører på en web-hosting-tjeneste. Funktioner omfatter en plug-in arkitektur og en skabelon system. WordPress bliver brugt af mere end 14,7% af Alexa Internets “top 1 million” hjemmesider,  Og i August 2011 var 22% af alle nye websites lavet i wordpress. WordPress er i øjeblikket den mest populære blogging-system i brug på internettet. Kraftoverførsel over 60 millioner websteder på verdensplan.
Den blev først gang udgivet den 27. maj 2003, med grundlæggerne Matt Mullenweg og Mike Lille som en gaffel i b2/cafélog. I april 2013 var version 3.5 blevet downloadet over 18 millioner gange på internettet.

Temaer
WordPress brugere kan installere og skifte mellem temaer. Temaer muligt for brugerne at ændre udseendet og funktionaliteten af ​​en WordPress hjemmeside eller installation uden at ændre oplysningerne indhold eller struktur på webstedet. Temaer kan installeres ved hjælp af WordPress “Udseende” administration værktøj eller tema mapper kan uploades via FTP. PHP, HTML & CSS ​​kode i temaer kan tilføjes eller redigeres for at levere avancerede funktioner. Tusindvis af WordPress temaer findes, nogle gratis, og nogle præmie (betalt) skabeloner.

Plugins
Et meget populært indslag i WordPress er dens rige plugin arkitektur, der gør det muligt for brugere og udviklere til at udvide sine evner ud over det centrale installation. WordPress har en database med over 24.000 plugins, som hver tilbyder tilpassede funktioner og features der gør det muligt for brugerne at skræddersy deres websted til deres specifikke behov. Disse tilpasninger spænder fra SEO (Search Engine Optimization) smagsforstærkere til indhold-viser funktioner, såsom tilføjelse af widgets og navigation barer.

Download

Her kan du download den danske WordPress

Wordpress Dansk Download